Speltips | Atletico Madrid mot Juventus 1/10 Champions League
Speltips

Atletico Madrid mot Juventus

Fotboll
Spelmarknad:
Atletico - Juventus
Tips:
Juve 1 HL
Odds:
2.45
Spelstopp:
1 October 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Atletico fick som bekant stryk borta mot Olympiakos med 3-2 vilket jag inte väntat mig. Samtidigt vann Juventus mot Malmö FF vilket var desto mer väntat även fast de faktiskt fick slita litegrann för segern. Nu behöver Atletico en vinst mot Juventus hemma, eller åtminstone oavgjort för att CL-säsongen inte ska skita sig redan nu. Jag är sedan några säsonger tillbaka ett stort fan av Diego Simeone och tror att Atletico är kapabla till vad som helst, men Massimiliano Allegri är inget stolpskott han heller. Jag anser att oddsen ligger ganska bra till för att Juventus går vinnande ur det här mötet. Bästa spelet enligt mig är att Juventus vinner någon av halvlekarna som du får 2.45 på hos Ladbrokes.

Atletico har fyra vinster och två oavgjorda i ligan. Juventus leder tillsammans med Roma Serie A med full pott efter fem matcher. Juve har 10-0 i målskillnad. Det många surrar kring angående Juventus är dock att de historiskt inte är särskilt vassa när de spelar borta i Spanien. Tre vinster på sina 20 senaste försök är statistiken på Juventus bortafacit i Spanien. Men de ser starkare ut än på väldigt länge och jag känner att de har en starkare trupp än Atletico.

pirloparty
Tråkigast är helt klart att världens kanske coolaste man, Andrea Pirlo, förmodligen missar mötet på grund av skada. Han är dirigenten på mittfältet och Juventus är klart sämre utan honom. Med det sagt har han ju redan varit borta en tid och det har inte hindrat Juventus att ta tre poäng match efter match.

Mandzukic är tillbaka i Atletico och Atletico fick en liten självförtroende-boost efter 4-0 mot Sevilla i ligan senast. Men nu står de mot ett av världens bästa försvar och en Tevez som börjat hitta rätt. Att Juventus vinner någon av halvlekarna till 2.45? Yes, det tar jag Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.