Speltips | Atletico Madrid mot Bayer Leverkusen | Champions League
Speltips

Atletico Madrid mot Bayer Leverkusen

Fotboll
Spelmarknad:
Atl Madrid - Bay Leverkusen
Tips:
2
Odds:
5.05
Spelstopp:
17 March 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Bayer Leverkusen stod för en rejäl skräll i deras första åttondelsfinal när de besegrade Atletico Madrid på hemmaplan. Vinsten har ett dem ett bra utgångsläge och med tanke på hur matchen såg ut så tror jag att det finns en ganska bra chans att Tyskarna vinner i kväll. Comeon betalar 5.05 på bortavinsten och jag tycker mig se lite spelvärde i det oddset.

Ta rygg på spelet hos comeon.com som firar femårsjubileum. Nya erbjudanden varje dag.

Bayer Leverkusen spelade en imponerande fotboll i första mötet och för att dra till med en rejäl klyscha så var resultatet helt klart rättvist. De hade högre intensitet och bättre utförande i alla situationer än Atletico Madrid och spanjorerna såg allmänt ointresserade ut. Det finns naturigtvis en chans att Atletico gick på halvfart väl medvetna om att de kan köra över Tyskarna på hemmaplan, men det låter inte riktigt som Diego Simone. I kvällens match saknas dessutom den viktiga mittbacken Diego Godin vilket bör kunna öppna upp för Tyskarnas fina kontringsspel.

Jag tror vi får se en riktigt bra fotbollsmatch här och jag tycker definitivt att ett formstarkt Leverkusen har en tillräckligt bra chans för att vi ska våga testa ett litet spel till 5.05.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.