Speltips - Atlético Madrid vs Barcelona Champions League 9 april 2014
Speltips

Atlético Madrid – Barcelona

Sport
Spelmarknad:
Atlético Madrid - Barcelona
Tips:
<2.5
Odds:
1.85
Spelstopp:
9 April 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Minns mitt förra spel innan första mötet där jag tipsade om att Atlético skulle gå vidare. Där fick jag 3.00 gånger pengarna. Nu står Atlético i runt 2.20 att gå vidare. Jag tycker att det fortfarande är spelvärde där, om än svagt.

Förväntar mig en grisig match där Atlético kommer spela mycket tufft. De har ju 1-1 borta vilket betyder att man går vidare om man lyckas med att hålla nollan. Det är inte bara att ställa ut skorna och tro att man ska hålla tätt mot Barca. Nej, det kommer bli väldigt fysiskt. Atlético lär ställa upp med Juanfran, Miranda, Godín och Felipe Luis i fyrbackslinjen som förmodligen är bland de bästa i världen just nu.

Läget för Diego Costa? Diego Simeone sa att han är när 90 % frisk, men att han inte kan säga säkert om han ska spela eller ej. Arda Turan kommer i alla fall med all säkerhet inte spela.

De mest troliga scenarion för mig är att det blir tight och målsnålt. Jag provar två spel. Det första är under 2.5 mål till 1.85 hos Ladbrokes. Sedan drar jag också ett långskott och spelar på 0-0 till 11 gånger pengarna, också hos Ladbrokes. 

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.