Speltips | Atlanta Hawks mot Utah Jazz | NBA 2014 /15
Speltips

Atlanta Hawks mot Utah Jazz

Basket
Spelmarknad:
Hawks - Jazz
Tips:
Hawks - 7.5
Odds:
1.91
Spelstopp:
13 November 01.30
Spela här!

Fortfarande ganska tunt på de europeiska sportprogrammet tack vare olika landslagsuppehåll. Som tur är så är NBA i full gång och jag tror att vi har ett riktigt bra spel på gång här. Jag spelar att Atlanta Hawks slår Utah Jazz med fler än 7.5 poäng i natt. Vi får 1.91 hos Betsafe och spelstoppet är satt till 01:30. Rygga på betsafe.com.

Utah Jazz är mitt uppe i fem matcher lång bortaturné och förlorade senast i måndags mot Indiana Pacers. I matchen mot Pacers så imponerade Gordon Hayward, men bortsett från det fanns det inte mycket att hurra för. Trots förlusten så tycker jag att Jazz har inlett säsongen på ett ganska bra sätt. Tre vinster på åtta matcher är klart godkänt för Utah. Det finns inte en möjlighet att de kan hålla den vinstprocenten över hela säsongen med tanke på hur deras trupp ser ut. De är ett av ligans sämsta lag och nu får Atlanta möta dem vid ett perfekt tillfälle.

Atlanta Hawks lyckades ta sig till slutspel i fjol och jag tror de är ett av de lag som verkligen kan höja sig. Paul Milsap och Al Horford är toppspelare samtidigt som de har Kyle Korver som kan komma in närsomhelst och ändra en matchbild med två rak trepoängare. Det här är verkligen klasskillnad mellan lagen och med tanke på Utahs spelschema så tycker jag poängligan sitter lite lågt. Atlanta Hawks vinner med 10 och det kommer att bli mycket poäng. Det blir 108 – 98 till Atlanta. ÖVer 198.5 poäng matchen är även det ett bra spel. Det betalar 1.90 hos Betsafe.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.