Speltips | Atlanta Hawks mot Oklahoma City Thunder | NBA
Speltips

Atlanta Hawks mot Oklahoma City Thunder

Basket
Spelmarknad:
Hawks - Thunder
Tips:
2
Odds:
2.37
Spelstopp:
24 January 01.30
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Natten bjuder på en intressant match i världens basketliga. Oklahoma City Thunder är i Atlanta för att ta sig an ligans hetaste lag. Atlanta har fjorton raka segrar och toppar den östrakonferensen, men nu möter de ett väldigt talangfullt lag och jag tror segersviten bryts i natt.

Betsson betalar 2.37 på att Oklahoma City Thunder vinner, vilket är ett odds som jag tar alla dar i veckan. Här kan du rygga spelet och få en välkomstbonus värd 1000 spänn.

Oklahoma City Thunder hade en tung säsongsinledning som var präglad av skador.Nu har de dock fått tillbaka både Kevin Durant och Russell Westbrook, vilket gör dem till en legitim utmanare om titeln. På grund av den tunga säsongsinledning så är varje match viktig för OKC. De behöver ha en bra andra halva av säsongen för att ha ett bra slagläge i slutspelet och då behöver man vinna när man möter lag från den sämre konferensen.

Atlanta hawks har ligans bästa försvar, men jag är tämligen övertygad om att det inte hjälper när man möter Westbrook och Durant. Westbrook kommer att behandla Jeff Teague som en liten fluga och det finns ingen som kan försvara mot Kevin Durant. Hawks har haft en bra streak men den når inte femton matcher.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.