Speltips | Cleveland Cavaliers mot Atlanta Hawks 17/12 NBA
Speltips

Atlanta Hawks mot Cleveland Cavaliers

Basket
Spelmarknad:
Hawks - Cavs
Tips:
Cavs -5.5
Odds:
1.91
Spelstopp:
18 December 01.00
Spela här!

Spela på Cleveland Cavaliers -5.5 till 1.91 i matchen mellan Atlanta Hawks och Cleveland Cavaliers. Oddset hittar du hos William Hill.

Clevelands gyttjegång med två raka förluster har nått sitt slut efter att de enkelt avverkade Charlotte Hornets för två dagar sedan. Nu ska man ta sig an Atlanta Hawks och försöka få till två vinster i rad. Det kommer inte bli busenkelt. Hawks har överlag visat fin form och kommer senast med en sjupoängs-vinst mot Chicago Bulls. Man har 10 vinster på sina 11 senaste matcher. Hawks passar bollen förbannat fint och ska de vinna bygga vidare på sin fina vinststatistik måste de fortsätta med det.

Men jag tror på Cavs idag. LeBron James och Kevin Love ledde laget till en ledning på 21-0 mot Charlotte Hornets senast! James satte 27 poäng och gjorde 13 assist medan Kevin Love gjorde 22 poäng. Det var Cavaliers sjätte raka hemmaseger. Dessutom får man hålla i minnet att Cavaliers snurrade upp Atlanta rejält för en månad sedan med 127-94. Jag väntar mig knappast samma siffror nu, men om firma James, Love och Irving gör sitt jobb så är segern hemma. De har tillsammans ett poängsnitt på 63.7 poäng den här säsongen och jag sätter hoppet till att Irving fortsätter att jobba in sina steals. Cleveland -5.5 spelas på William Hill till 1.91.

kyrieirving_lebronjames_cavs

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.