Speltips | Athletic Club Bilbao mot FC Porto | Champions League
Speltips

Athletic Club Bilbao mot FC Porto

Fotboll
Spelmarknad:
Bilbao - Porto
Tips:
U 1.5 mål
Odds:
3.10
Spelstopp:
5 November 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

I mina ögon så hittar vi det bästa oddset inför kvällens Champions League-matcher hos Unibet. De ger oss 3.10 på under 1.5 mål i matchen mellan Athletic Bilbao och FC Porto. Det här bör bli en väldigt målsnål match så oddset känns klart bra. Vill du ta rygg på spelet så kan du besöka unibet.com.

Athletic Bilbao måste ta tre poäng här för att kunna ta sig vidare från  gruppen, så de kommer göra allt för att vinna. Jag tror dock att de inser att deras bästa chans till tre poäng är att stänga igen hemåt för att försöka kontra in en boll. Athletic Bilbao är oerhört täta på hemmaplan och har bara släppt in två mål på de fem ligamatcher som spelats på San Mamés Stadium den här säsongen.

Porto däremot är i praktiken redan klara för avancemang fprn gruppen och jag tror de skulle vara nöjda med en pinne här. I mina ögon så blir det här en match där Porto kontrollerar bollen utan att göra några större försök till offensiva utflykter samtidigt som Athletic Bilbao försöker hugga på de lägen som de får.

Det här blir 0 – 0 ofta och de 3.10 vi får på under 1.5 mål täcker gott och väl in de gånger det trillar in en boll.

athleticmotporto

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.