Speltips | Athletic Bilbao mot Valencia 9/4 La Liga
Speltips

Athletic Bilbao mot Valencia

Fotboll
Spelmarknad:
Bilbao - Valencia
Tips:
0-0 HT
Odds:
2.80
Spelstopp:
9 April 20.00
Spela här!

Spela på 0-0 i halvtid mellan Athletic Bilbao och Valencia i kvällens La Liga. Betsafe ger 2.80 på att det är mållöst i halvtid.

Jag har hållit mig borta från att spela på Athletic Bilbao ett tag efter att jag kom snett på det i några av deras matcher i höstas. Jag bettade på dem för hemmavinst med hänsyn till att det är ett historiskt sett hemmastarkt gäng. Men så vek de ner sig hemma och Stellan blev fly förbannad må du tro. Nu ska jag spela på att det står 0-0 i halvtid mot Valencia.

Det här är ett möte med två lag i bra form. Athletic Bilbao har vunnit sina tre senaste hemmamatcher i Primera Division. Samtidigt har Valencia spelat bra och är obesegrade i åtta matcher i rad. Sex vunna och två oavgjorda är inte fy skam och särskilt med tanke på att enpoängarna kom mot Atlético Madrid borta och sedan Villareal hemma. Man höll också nollan i fem av dessa matcher.

Valencias defensiv är tät. Barcelona är det enda laget i La Liga som har släppt in färre mål än Valencia. Trenden i försvaret är också bra med fem hållna nollor på de sju senaste matcherna. Jag tror att det kan bli målsnålt. Athletic Bilbao gör inte särskilt mycket mål och underspel kan vara en bra idé. Bilbao har gjort ungefär häften så många mål som Valencia i säsongens ligaspel. Jag provar 0-0 i halvtid till 2.80 hos Betsafe.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.