Dagens Speltips | Astra Giurgiu mot Celtic FC | Europa League
Speltips

Astra Giurgiu mot Celtic FC

Fotboll
Spelmarknad:
Astra Giurgiu - Celtic FC
Tips:
X
Odds:
3.05
Spelstopp:
6 November 19.00
Spela här!

Celtic FC är i Rumänien för sin fjärde match i Europa League. De möter Astra Giurgiu och det här kan bli en tätare match än vad många tror. Celtic är ett bättre lag, men de har lite problem med skador och att åka tilll Rumänien för en bortamatch i November kan inte vara speciellt motiverande. Även om man bor i Glasgow till vardags.

Vi får 3.05 på oavgjort här och jag tror att hemmalaget tar en poäng här relativt ofta. Oddset kommer från Redbet där alla nya kunder har chansen att vinna en iPhone 6 plus. Läs mer om tävlingen här.

Celtic får klara sig utan John Guidetti som inte är tillgänglig för europaspel. Även Anthony Stokes,  James Forrest och Kris Commons missar matchen. Det här försvagar onekligen Celtic som kommer att få det tufft med ett hårt kämpande  Astra.

Rumänerna har inte fått med sig några poäng från sina äventyr i Europa League än, men de har stått upp relativt bra. Bortsett från ett debacle mot Dinamo Zagreb i första omgången så har de två raka uddamålsförluster. De är bra på att flytta bollen och Celtic måste verkligen vara fokuserade i defensiven för att Rumänerna inte ska ställa till det att allt för mycket. Jag har dock svprt att se hur Celtic, som har en bra utgångsposition, ska kunna vara fullt fokuserade på matchen här. Det är en trkig bortamatch och jag är övertygad om att Astra har en bra chans till poäng här.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.