Speltips | Aston Villa mot Tottenham | 13/3 Premier League
Speltips

Aston Villa mot Tottenham

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Aston Villa - Tottenhamn
Tips:
2 och >2.5
Odds:
2.40
Spelstopp:
13 March 17:00
Spela här!
€30 i gratisspel!
Sänds på Viasat Fotboll 17:00

Aston Villa är i desperat behov av poäng för att undvika nedflyttning. Tottenham är i desperat behov av poäng för att kunna bärga titeln i Premier League. En superintressant match väntas på söndagseftermiddagen.

Tottenham åkte på en rejäl smäll borta mot Borussia Dortmund i Europa League. Att vända 3-0 i returmötet på White Hart Lane är en extremt tuff uppgift. Desto lättare är det att ta tre poäng borta mot PL-jumbon Aston Villa. Birmingham-laget är mer eller mindre redan nere i Championship. Man har nio matcher kvar att spela och behöver nog vinna minst fem av dem för att klara PL-kontraktet.

Tottenham är hungriga och fixar detta

Min bild av ett klassiskt Tottenham är att man viker ned sig när man behöver stå stark. Men jag tycker inte att dagens Tottenham är på det viset. Man dukade inte under senast mot Borussia Dortmund för att man var nervös att spela åttondelsfinal i Europa League. Man dukade under för att Borussia Dortmund är betydligt bättre. Särskilt på Signal Iduna Park där tyskarna alltid har ett mäktigt tryck från fansen att ta energi ifrån. Harry Kane, Erik Lamela, Christian Eriksen, Dele Alli med flera kommer att göra några baljor på Aston Villas bedrövliga försvar. Jag spelar på Tottenham och över 2.5 mål till 2.40 gånger pengarna hos Paddy Power.

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.