Dagens speltips | Aston Villa mot Southampton | Premier League
Speltips

Aston Villa mot Southampton

Fotboll
Spelmarknad:
Aston Villa - Southampton
Tips:
Villa + 1
Odds:
2.09
Spelstopp:
24 November 21.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Vad ska man säga om Southampton? De sålde av halva laget till Liverpool och ligger ändå två i Premier League. 23 gjorda och fem insläppta är vansinne hur man än vrider och vänder på det. De gör en väldigt bra säsong, men det måste komma en reaktion ganska snart. Jag kan inte köpa att Southampton är så här bra. I kväll möter de Aston Villa borta och jag tror det kommer bli tätare än vad oddsen visar.

Dagens speltips blir Aston Villa +1 (Aston Villa eller oavgjort) till 2.09. Oddset kommer från Betsson där alla nya spelare kan få ett riskfritt spel värt 1000 spänn.

Aston Villa har inte imponerat på något sätt den här säsongen men jag tror att den här matchen kan passa dem. De behöver inte tänka på att gå framåt utan de kan stänga till bakåt. Southampton har haft lite problem med målskyttet på bortaplan. Sex gjorde på fem matcher är inte jättebra och de har samtidigt så har fyra av deras fem insläppta kommit på bortaplan. Med tanke på starten som de har fått så förväntar sig de flesta av Southampton ska köra över Aston Villa men jag har en känsla av att det kan låsa sig lite för dem om de inte får ett tidigt mål.

Matchen ser ni som vanligt på någon av Viasats kanaler eller på Viaplay.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.