Speltips | Aston Villa mot Queens Park Rangers | Premier League
Speltips

Aston Villa mot Queens Park Rangers

Fotboll
Spelmarknad:
Aston Villa - QPR
Tips:
2 DNB
Odds:
2.45
Spelstopp:
7 April 20.45
Spela här!

Kvällen bjuder på en viktig match i Premier League när Queens Park Rangers åker till Birmingham för att ta sig an Aston Villa. Det skiljer tre poäng mellan lagen som ligger på sjuttonde respektive nittonde plats i tabellen.

Det är mycket som står på spel i kväll och det finns stor risk för en krampaktig match, men med tanke på hur oddsen ligger så är jag inne på att Queens Park Rangers ska kunna skrälla tillräckligt ofta för att vi ska lägga en slant på dem.

Mobilbet ger oss 2.45 gånger pengarna på att Queens Park Rangers med den lilla bonusen att vi får tillbaka insatsen vid oavgjort. Det känns klart spelvärt. Om du inte vill spela för dina egna pengar så kan du öppna ett konto hos Mobilbet och få 100 kronor gratis att spela för.

Aston Villa började ligan bedrövligt men de har ryckt upp sig lite sedan Tim Sherwood tog över. De gjorde bra ifrån sig under förra månaden men en förlust här skulle vara förödande. Om QPR vinner så hamnar Villa på nedflyttningsplats och de har två tuffa bortamatcher på schemat. Villas spelare är naturligtvis medvetna om att de måste vinna här och jag tror det kan låsa sig lite. Queens Park Rangers slog WBA med 4 – 1 senast och skakade liv i nedflyttningskampen.

Jag tror att QPR vinner här och när vi får tillbaka pengarna vid oavgjort känns 2.45 som ett bra odds.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.