Speltips | Aston Villa mot Norwich PL 6/2 | Tippat
Speltips

Aston Villa mot Norwich

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Aston Villa - Norwich
Tips:
>2.5
Odds:
2.32
Spelstopp:
6 February 16:00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Sänds på Viasat Fotboll kl 16:00

Det här är ett bottenmöte där framför allt hemmalaget behöver poäng. Aston Villa har inte råd att spara på krutet vilket kan bädda för en öppen match.

Aston Villa är superjumbo. På 24 matcher har man en rad på 2-7-15. Man har släppt in hela 40 mål. Man är pressade att vinna och det känns som att man kommit så långt in på säsongen att man bara har ett kort att spela nu – allt fram och satsa på trepoängare. Det bästa vore att ta dessa trepoängare mot andra lag som är nere i bottenstriden. Som Norwich då. Kanske har man en schysst chans att vinna den här hemmamatchen. Norwich ligger som bekant precis ovanför strecket och har en del problem de också. Deras största svaghet är helt klart defensiven. Man har släppt in 46 mål hittills i ligaspelet. Bara Sunderland är sämre med 47 insläpp.

Jordan Ayew är avstängd för Aston Villa efter armbågen han delade ut mot West Ham. Hoppet får man väl sätta till Agbonlahor att näta. Och det kan han mycket väl göra mot ett hopplöst dåligt Norwich-försvar.

Unibet get 4.30 gånger pengarna på att Steven Naismith gör mål

En man som jag tror kommer näta för Norwich är Steven Naismith. Det där råskinnet trivs bra mot passiva försvar. Om Aston Villa går framåt och satsar allt man har för tre poäng, vilket är det enda rätta, kanske Naismith och C:o får lite utrymme framför Aston Villas bur.

Två lag som läcker ordentligt bakåt och ett lag som är i desperat behov av att vinna gör att jag lägger en slant på att det blir målrikt. Över 2,5 mål till 2.32 gånger pengarna spelas hos Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.