Speltips | Aston Villa mot Everton | Premier League 1/3
Speltips

Aston Villa mot Everton

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Aston Villa – Everton
Tips:
2
Odds:
1.91
Spelstopp:
1 March 20:45
Spela här!
€30 i gratisspel!
Sänds 20:45 på Viasat Xtra

Aston Villa gör en bedrövlig säsong och hittar inte alls rätt. Everton bör ta hem alla poäng trots spel på bortaplan.

Aston Villa är helt under isen. 3-7-17 är raden efter 26 omgångar i Premier League. Under de 12 avslutande omgångarna har man också förutom Everton även fyra av de fem topplagen i PL kvar att spela mot – Manchester City, Tottenham, Manchester United och Arsenal. Det krävs ett mirakel om man ska lyckas undvika att flyttas ned.

Aston Villa må vara bedrövliga. Men Everton har inte gjort särskilt många fans stolta den här säsongen de heller. Om man fortsätter att rada upp vinster nu så är helt klart en sjundeplats inom räckhåll vilket innebär Europa-spel. Men just nu ligger man på plats 12 tillsammans med West Bromwich. Det är fansen inte nöjda med. En sjundeplats känns som en vettig målsättning. Men då måste man börja vinna och då kommer inte särskilt mycket bättre matcher att göra det på än mot Aston Villa.

Everton fixar det här

På sina fem senaste tävlingsmatcher har Aston Villa vunnit en och förlorat fyra. För Evertons del är det fyra vinster och en förlorad. Everton har lite momentum att gå på och är i grund och botten ett betydligt bättre fotbollslag än vad Aston Villa är. 1.91 på Everton är ett bra spel, helt klart. Oddset finner du hos Paddy Power.

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.