Aston Villa - Brentford -
Speltips

Aston Villa – Brentford

Fotboll
Spelmarknad:
Aston Villa - Brentford
Tips:
Båda lagen gör mål
Odds:
1.67
Spelstopp:
9 September 16.00
Spela här!

Börjar Villa få ordning på grejorna nu? Eller fortsätter kräftgången i botten av tabellen? Jag har naaaaturligtvis svar det och allt annat du undrar över i livet. 😉

Det såg faktiskt bättre ut för Villa innan landsuppehållet. 4-2-seger mot Norwich och efter det krigade man till sig 1-1 borta mot Brighton. Men övertygande är det ju inte direkt.

Man har ju verkligen ett namnkunnigt lag och det blev inte mindre stjärnspäckat nu när man lånat in duktige Robert Snodgrass från West Ham. En väldigt intressant värvning – Snodgrass hjärta och kämparglöd kan mycket väl smitta av sig på de övriga spelarna. Sen att han är jävligt målfarlig och passningsskicklig skadar ju inte heller. 🙂

Brentford är vanligtvis ett målglatt gäng, men på bortaplan har man inte gjort mål än den här säsongen. 0-1 mot Sheffield U och 0-2 mot Ipswich. Men skjuta, det gör man ivarjefall. Man ligger tvåa i antal skott (32) – bara Cardiff har fått iväg fler (37). Och kanske kan det bli en hel del skott mot Villa också då Aston Villa faktiskt är ett av de lag som fått flest skott emot sig den här säsongen (30 skott på fem matcher, jämfört med Brentford som fått 20 skott på sig).

Anyhoo, statistik är ju kul, men vad fan ska vi göra med den här informationen nu då?

Jag litar inte på att Villa tar sig ur dvalan än, men mål tror jag man gör. Och det är mycket möjligt att ett skottvilligt Brentford även får in en balja eller två.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1.67NordicBet.

BB

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.