Speltips | Arsenal mot Tottenham | Premier League
Speltips

Arsenal mot Tottenham

Fotboll
Spelmarknad:
Arsenal - Tottenham
Tips:
1
Odds:
7.00
Spelstopp:
8 November 17.00
Spela här!
€30 i gratisspel!

Det är dags för “North London Derby” och vi har ett kanonerbjudande för alla våra läsare! Paddy Power betalar 7.00 gånger pengarna på att Arsenal slår Tottenham hemma. SJU gånger pengarna!

Skapa ditt konto och lämna in spelet hos Paddy Power här!

Screen Shot 2015-11-05 at 15.15.24

Arsenal fick visserligen rejält med spö mot Bayern München i veckan, men det finns inga tvivel om att de ska vara favoriter mot Tottenham i dagsläget. Det ordinarie oddset för Arsenal är ungefär 1.60 så det är en rejäl boost som Paddy bjuder på.

Jag tänker inte gå in närmare på varför det här är ett kanonodds. Alla som är nåogorlunda fungerande individer förstår värdet i att spela något till 7.00 gånger pengarna istället för 1.60.

(Och för du *pekar på Kim Källström* ska förstå betyder det att istället för att vinna €12 när du satsar €20 vinner du €120.)

Om du tycker att det här låter för bra för att vara sant, så har du delvis rätt. Erbjudandet är bara tillgängligt för de som öppnar sitt konto via länken ovan och lägger sitt första spel hos paddypower.com. Men om du inte har något konto hos Paddy är det bara att gå lös och ta del av årets oddsboost.

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.