Speltips | Arsenal mot Tottenham | Premier League
Speltips

Arsenal mot Tottenham

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Arsenal - Tottenham
Tips:
BLGM
Odds:
1.50
Spelstopp:
18 November 13:30
Spela här!

Det är dags för derby i norra London. Det är Arsenal mot Tottenham på Emirates Stadium och det här borde kunna bli en väldigt underhållande match. Vi provar ett spel på att båda lagen gör mål till 1.50 gånger pengarna hos Betsafe.

Betsafe är ett av de bästa alternativen för svenska sportfantaster som letar efter ett nytt spelbolag. De har ett fint bonuserbjudande där du kan få 1000 kr extra att spela med och du hittar alltid bra odds hos dem.

Tottenham har börjat säsongen bra. Det är bara Manchester City som har tagit fler poäng än dem och de har en stabil målskillnad. De har en av ligans starkaste förstaelvor och ligans bästa spjutspets i Harry Kane. De är dock lite känsliga för skador och det ska bli väldigt spännande att se hur de klarar sig utan Toby Alderweireld.

Arsenal har varit upp och ner den här säsongen. Det är svårt att förstå några av laguttagningarna som har gjorts och det är svårt att gissa vilken prestation de kommer att bjuda på. Om de har en av deras bättre insatser kan de mycket väl slå Tottenham men vinnaroddset lockar inte.

Med tanke på att Tottenham saknar Toby A och att Arsenal börjar få ihop sin stjärntrio känns det väldigt troligt att båda lagen gör mål.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.