Speltips | Arsenal mot Swansea 11/5 Premier League
Speltips

Arsenal mot Swansea

Fotboll
Spelmarknad:
Arsenal - Swansea
Tips:
Arsenal -1
Odds:
1.73
Spelstopp:
11 May 21.00
Spela här!

Spela på Arsenal -1 i deras match mot Swansea i kvällens Premier League. William Hill ger 1.73 gånger pengarna på spelet.

Arsenal har på sina elva senaste hela tio vinster. Enda poängtappet kom mot Chelsea hemma för två veckor sedan då man spelade 0-0. Formen gör att man är storfavoriter i kväll mot Swansea. Man har vissa skadebekymmer med Danny Welbeck, Mathieu Debuchy, Mikel Arteta och Alex Oxlade-Chamberlain som inte är tillgängliga. Aaron Ramsey är tveksam.

Swansea har spelat sin bästa säsong i Premier League någonsin och man kommer parkera på sjunde, åttonde eller nionde plats. Men man har tuffa matcher kvar att spela och det är inga lätta poäng. Arsenal i kväll och sedan Manchester City efter det. I sista omgången avslutar man mot Crystal Palace. Arsenal borta är nog den svåraste matchen av dessa.

Swansea har tagit en del poäng på senaste. Men trenden är, som jag ser det, att man vinner mot sämre motstånd och förlorar mot bättre. Man tog visserligen en skalp i februari mot Manchester City. Men efter det har trepoängarna kommit mot Burnley, Aston Villa, Hull, Newcastle och Stoke. Det var ett tag sedan Swansea spelade mot ett lag som håller samma klass som ett formstarkt Arsenal. Det blir svårt att sätta emot ikväll när Arsenal spelar hemma och jagar andraplatsen i PL. Jag spelar Arsenal -1 till 1.73 hos William Hill.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.