Speltips | Arsenal mot Southampton Premier League 3/12
Speltips

Arsenal mot Southampton

Fotboll
Spelmarknad:
Arsenal - Southampton
Tips:
1
Odds:
1.83
Spelstopp:
3 December 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att Arsenal vinner hemma mot Southampton till 1.83 gånger pengarna hos Ladbrokes.

Jag har inte varit alltför angelägen att sätta mina slantar på Arsenal den här säsongen. Om någon inför säsongen skulle sagt till mig att Arsenal efter 13 omgångar skulle haft en rad på 5-5-3 så skulle jag sett det som en fullt rimlig gissning. Men efter lite medvind i seglen samtidigt som Southampton blev stampade på av City förra omgången, känner jag att raka ettan till 1.83 låter intressant.

December är alltid roligt i Premier League med tight schema och matcher som proppas in mitt i veckan. Den uppmärksamme kanske också har noterat att Southampton har en dags mindre vila än Arsenal. De torskade ju mot Manchester City den 30: e november medan Arsenals senaste match var 1-0-vinsten mot West Bromwich den 29: e.

Skadeproblemen är enorma för Arsenal. De har Debuchy, Ospina, Walcott, Diaby, Arteta, Szczesny, Özil och Wilshere borta. Sedan är det tveksamt för Monreal, Gibbs och Chamberlain. Inte skitbra. I backlinjen lär vi få se Chambers, Koscielny och Mertesacker i alla fall och sedan Ramsey-Flamini-Welbeck-Cazorla-Alexis på mitten. Giroud spelar där framme. Så trots det långa skadelistan kan Wenger gå ut med ett starkt lag i kväll. Dessutom har Ronald Koeman liknande problem. Ward-Prowsem, Sam Gallager, Jack Cork och Morgan Schneiderlin får vi samtliga räkna som borta. Det största avbräcket är uppenbarligen Schneiderlin. Arsenals skadelista är längre men de kommer ändå ha ett mycket starkare gäng på planen i kväll.

Jag tror på Arsenal och vågar spela på dem mot ett Southampton som har Schneiderlin skadad. De blev rejält skolade mot City hemma i söndags och det kommer inte bli en mycket lättare uppgift att åka till Emirates och spela mot Arsenal borta. Raka ettan till 1.83 som du får hos Ladbrokes spelas.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.