Speltips | Arsenal mot Manchester United | Premier League
Speltips

Arsenal mot Manchester United

Fotboll
Spelmarknad:
Arsenal - Man Utd
Tips:
Över 3.5 mål
Odds:
2.80
Spelstopp:
22 November 18.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Den sena lördagsmatchen borde kunna bli en riktig höjdare. Inte för att varken Arsenal eller Manchester United är speciellt bra. Tvärtom faktiskt. Med tanke på hur oerhört dåliga försvar de här lagen har så bör de kunna smälla till rejält i målprotokollet. Arsenal och United har visserligen bara släppt in 13 respektive 14 mål men alla som har sett dom spela vet att båda lagen skulle må väldigt bra av en mittback eller två.

Jag har ganska svårt att välja sida här. United har visserligen stora skadeproblem men Arsenal föll ihop totalt när de mötte Anderlecht i Champions League senast. Mycket kommer att hänga på huruvida Angel di Maria kan spela eller inte. Om han är helt friskt så bör han kunna snurra upp Arsenal så brutalt att Arsené Wenger behöver en sax för att komma ur sin sovsäck. Jag tror nog att Louis Van Gaal kommer vara sugen på att spela Di Maria även om han bara är 90 % så jag börjar med att lägga en liten slant på United till 3.50. 3.50 gånger pengarna på det laget som har planens i särklass bästa spelare kan inte vara dåligt.

Oavsett om Di Maria spelar eller inte så kommer matchen att svänga ordentligt. Jag kan inte se hur något av lagen ska kunna dominera speciellt mycket. Lagen kommer att byta chanser med varandra och det finns onekligen spelare som kan sätta dit bollarna i båda lagen. Vi får 2.80 gånger pengarna på att det blir fyra eller fler mål i matchen. 2 – 2 eller 1 –  3 känns som troliga resultat så jag ser inte hur det ska vara helt omöjligt att jobba in det här överspelet.

arsene

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.