Dagens speltips | Arsenal mot Liverpool | Premier League
Speltips

Arsenal mot Liverpool

Fotboll
Spelmarknad:
Arsenal - Liverpool
Tips:
Ö 2.5
Odds:
1.84
Spelstopp:
24 August 21.00
Spela här!

Måndagsångesten dämpas lite utav att vi bjuds på en kanonmatch i Premier League. Det är Arsenal mot Liverpool på Emirates Stadium och jag tror det är ganska goda chanser till en målrik historia. Betsafe betalar 1.84 på över 2.5 mål, vilket känns som ett kanonodds.

Ta rygg på spelet hos Betsafe här! Nya kunder får 1000 spänn extra att spela för!

Liverpool har visserligen vunnit sina två inledande matcher, men det har varit mot behagligt motstånd och spelet har inte varit på topp. Matchen mot Arsenal är lagets första riktiga test och jag tror att de kommer få det tufft. Känslan är att Liverpools försvar inte är tillräckligt bra för att hänga med när Arsenals anfall sätter fart. På andra sidan har Liverpool ett stort hot i Christian Benteke som bör kunna ställa till det i boxen mot en medioker backlinje. Arsenal är det starkare laget och jag tror att de kommer att driva upp tempot och riva sönder Liverpools försvar. arsenal vinner matchen men jag tror att det goda möjligheter till att Liverpool kontrar in ett mål och då ligger överspelet bra till.

Screen Shot 2015-08-24 at 10.08.04

Senast lagen möttes i tävlingssammhang vann Arsenal klart med 4 – 1 och jag tror att vi kan få se ett liknande resultat. Mesut Özil kommer ihåg matchen, som var en av Arsenals bästa på hela säsongen och kommenterade kvällens match genom att säga:

“We want to do that again this time. We’re at home and we know exactly how we can beat Liverpool. That’s what we want to do on Monday.”

Matchen börjar 21:00 och ni ser det på Viasat Fotboll.

Om du föredrar ett vinnarspel framför vårt föreslagna överspel kan vi rekommendera paddypower.com. Nya kunder kan lämna in ett vinnarspel och få ett förhöjt odds. Spelar du på vinst för Arsenal får du åtta gånger pengarna och Om du spelar på Liverpool får du tillbaka 19 gånger insatsen om de vinner.

Kolla in hela kampanjen här!

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.