Dagens speltips | Arsenal mot Hull | FA-cupen
Speltips

Arsenal mot Hull FA-cupen

Fotboll, FA-cupen
Spelmarknad:
Arsenal - Hull
Tips:
2
Odds:
6.50
Spelstopp:
20 February 13:45
Spela här!

Det är dags för FA-cup och jag tror att vi kommer få se en rejäl skräll. Betsafe betalar 6.50 gånger pengarna på Hull och jag laddar kanonerna.

Spela på FA-cupen med 1000 kr i bonus hos Betsafe här!

Med tanke på att Hull spelar i andraligan och att Arsenal fortfarande har en reell möjlighet att vinna Premier League kan det här verka som ett galet spel, men jag är övertygad om att Hull kommer ställa till stora problem för Gunners.

speltips hullHull går fruktansvärt bra i Championship och toppar ligan. På 31 matcher har de släppt in 19 mål och de har flera spelare som håller väldigt hög klass. Moses Odubajo och Abel Hernandez är två spelare som kommer att spela i bättre ligor nästa år och personligen gilalr jag även Jake Livermore och Tom Huddlestone.

Det är klart att Arsenal vinner det här väldigt ofta men med tanke på oddsen måste jag plocka Hull här. När vi får 6.50 gånger pengarna betyder det att Hull behöver ha lite mer än 15 % vinstchans och det tycker jag verkligen att de har. Cazorla är fortfarande skadad och med tanke på att de möter Barcelona i Champions League på tisdag är det fullt möjligt att Wenger vilar ett par lirare här.

Hull spelar tufft på mitten och vinner matchen med 1 – 0.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.