Speltips | Arsenal mot Everton | Premier League
Speltips

Arsenal mot Everton

Fotboll
Spelmarknad:
Arsenal - Everton
Tips:
1
Odds:
5.00
Spelstopp:
24 October 18.30
Spela här!
€30 i gratisspel!

Arsenal kommer direkt från en vinst mot mäktiga Bayern München och tar sig nu an Everton på hemmaplan. Hemmalaget är stora favoriter men våra vänner på Paddy Power kommer återigen med ett kanonodds för de som öppnar ett nytt konto.

Spela på att Arsenal slår Everton till 5 gånger pengarna här!

403x403_AFF_SB_InterMilan_v_Juventus_Swedish

“Gunners” har börjat säsongen bra. De innehar andraplatsen i ligan och är bara två poäng bakom Manchester City. Det verkar som att Arsené har fått ihop laget lite bättre än tidigare år och med lite flax kan de mycket väl vinna ligan. Tillskottet av Petr Chech har varit oerhört viktigt. Efter en lite darrig start har supermålvakten ryckt upp sig och varit enormt duktig. En trygg målvakt ger en ny dimension till försvarsspelet och det är precis det som Arsenal har saknat tidigare.

Framåt har Alexis Sanchez, Mezut Özil och Santi Cazorla imponerat stort. Sanchez har hittat nätet sex gånger på nio matcher i ligan och det är bara Dimitri Payet som har slagit fler nyckelpassningar än vad Cazorla och Özil har gjort i ligaspelet. Arsenal spelar en modern fotboll och rullar ut svagare lag ganska enkelt.

Frågan vi måste ställa oss är om Everton är ett svagare lag. I dagsläget ser det onekligen ut som att det är så. Ett Everton utan Leighton Baines är inte speciellt mycket att hänga i granen. De får en endimensionell offensiv och även Lukaku är giftig fram räcker det sällan. Everton var svaga mot United förra helgen och jag tror mycket väl vi kan få se liknande siffror den här gången.

Arsenal vinner matchen och ni som lägger spelet hos Paddy Power hämtar hem en rejäl vinst!

Skadeläget i Arsenal

Den senaste veckan har vi fått se skador på Aaron Ramsey och David Ospina. Ramsey är borta på grund av problem med baksidan av låret och Ospina har problem med axeln. Sedan tidigare saknas dessutom Danny Welbeck, Jack Wilshere och Tomáš Rosický. Vi har ingen information om när Ramsey är tillbaka men vi ska inte räkna med att han kan spela mot Everton.

Skadeläget i Everton

Det är inget nytt på skadefronten i Everton. Muhamed Beši?, Leigthon Baines, Tony Hibbert, Steven Pienaar och Tom Cleverly saknas sedan tidigare och ingen av dem bör spela 90 minuter mot Arsenal. Det finns visst hopp om Tom Cleverly men det ska inte vara tillräckligt för att Everton ska vinna här.

Statistik inför Arsenal mot Everton

Squawka.com är fotbollsvärldens bästa webbplats. De har byggt ett system som på ett enkelt sätt visar hur bra lag har presterat. Här ser vi en jämförelse mellan Arsenal och Everton, och det är tydligt att Arsenal har varit hetare än Everton:

Screen Shot 2015-10-22 at 09.59.17

Bollinnehav betyder inte allt i fotboll, men Arsenal är klart bättre i den kategorin:

Screen Shot 2015-10-22 at 10.02.09

Screen Shot 2015-10-22 at 10.07.28

Arsenal dominerar Everton i alla relevanta kategorier. Arsenal sätter ett mycket större tryck på sina motståndare än vad Everton gör vilket visar sig tydlig i skottstatistiken:

Screen Shot 2015-10-22 at 10.03.55

Statistiken talar sitt tydliga språk här. Arsenal är det bättre laget och de fem gånger insatsen vi får hos Paddy Power är extremt spelvärde!

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.