Speltips | Arsenal mot Dortmund | Champions League
Speltips

Arsenal mot Dortmund

Fotboll
Spelmarknad:
Arsenal - Dortmund
Tips:
X
Odds:
3.40
Spelstopp:
26 November 20.45
Spela här!

Kvällen bjuder på en drabbning mellan Arsenal och Dortmund på Emirates Stadium. Det här är två lag som har stora problem i ligaspelet och just nu ser det ut som att båda lagen missar Champions League nästa säsong. Arsenal ligger åtta i Premier League och kommer direkt från en tung förlust mot Manchester United. Jürgen Klopp och hans Borussia Dortmund återfinns på sextonde plats i Bundesliga. En sextondeplats innebär kval för att klara sig kvar. Trots att båda lagen har stora problem i ligaspelet så har de gått bra i Champions League. Dortmund har tagit full pott och är klara för avancemang. Arsenal har tagit sju poäng på sina fyra matcher och trots att de tappade en stor ledning mot Anderlecht senast har de en bra chans att gå vidare från gruppspelet.

En poäng för Arsenal skulle mer eller mindre garantera avancemang, så det är nog det som de siktar på i första hand.

Jag tycker att det är lite svårt att lista ut vilket Dortmund det är som kommer till start i dag. Spelar de som bäst tror jag inte Arsenal har något som de kan sätta emot. Dortmund kan pressa sönder Gunners utan större problem under normala förhållande. Men nu är de redan klara för nästa fas av Champions League samtidigt som de har stora problem i ligan som de måste fundera över.

Jag tror att det här blir en väldigt jämn match. Oavgjort betalar 3.40 gånger pengarna vilket känns klart bra. Oddset kommer från Redbet och om du vill ta rygg öppnar du ett konto här.

Just nu har vi på Tippat även en kampanj där du kan vinna en iPhone 6 plus.  Det enda du behöver göra är att öppna ett nytt konto och lägga ett spel. Läs mer om tävlingen här.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.