Dagens speltips | Coyotes mot Oilers | NHL
Speltips

Arizona Coyotes mot Edmonton Oilers

Hockey
Spelmarknad:
Coyotes - Oilers
Tips:
2
Odds:
3.20
Spelstopp:
17 December 03.05
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Natten bjuder på ett riktigt bottenmöte mellan Arizona Coyotes och Edmonton Oilers. Oilers är ligans sämsta lag, men jag har en känsla av att det kan finnas värde i att spela dom i natt. Unibet ger oss 3.20 på Oilers och med tanke på motståndet så tycker jag att det är ett bra spel. Oddset kommer som sagt från unibet.com. Utöver riktigt schyssta odds så har de dessutom ett erbjudande där alla nya kunder får en välkomstbonus värd 1200 spänn. Öppna ditt konto här.

Edmonton Oilers har samlat ihop 19 poäng på 31 matcher. Det är lika dåligt som det låter och de ligger sist i väst. De ligger fem poäng bakom Arizona, som ligger näst sist. Som ni ser så är det inga vidare lag som möts här och om Edmonton ska börja plocka poäng någon gång i år så är det här ett utmärkt läge. De möter ett hemmasvagt lag som har fem raka förluster.

Oilers har mycket mer talang än vad Arizona har och jag tror att det här är ett läge som kan gynna spelare som Taylor Hall och Jordan Eberle. Arizona släpper in relativt mycket mål och om Edmonton bara släpper loss och kör på i natt så tror jag att de har en bra chans. Det är alltid en liten rövare att spela på Edmonton men jag tror att de har en bra chans i natt.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.