Speltips | Argentina mot Bolivia | 30/3 Kval till VM
Speltips

Argentina mot Bolivia

Fotboll, VM-kval
Spelmarknad:
Argentina - Bolivia
Tips:
Hemmavinst + över 3.5
Odds:
2.30
Spelstopp:
30 March 01:30
Spela här!
€30 i gratisspel!
Sänds 01:30 på Viasat Fotboll

Argentina har två raka vinster mot bra motstånd och bör inte ha några större problem att avverka Bolivia på hemmaplan.

Här kommer ett så kallat lock, dvs. ett spel som går in. Jag ser framför mig att Argentina skåpar ut Bolivia hemma och att det här blir en målrik kamp. Paddy Power ger 2.30 gånger pengarna på att det blir hemmaseger plus över 3.5 mål totalt i matchen. Det är ett bra spel.

Kvällstidningarna med Messi-sjuka anser att Argentina har varit nere i brygga och utropade ett “äntligen” på Gert Fylking-manér när man lyckades vinna senast borta mot Chile. Det är lite att överdramatisera. Man har åtta poäng på fem matcher i VM-kvalet. Men en hemmaförlust mot ett formtoppat Ecuador följt av två oavgjorda mot Paraguay och Brasilien, och sedan två raka trepoängare mot Colombia och Chile bör man inte vara helt uppgiven över. Särskilt inte tidigt in i ett VM-kval. Alla lagen man mött hittills är mycket bra lag.

En annan kaliber på motståndet

På sina 40 senaste bortamatcher (samtliga matcher inräknat inklusive vänskapskamper) har Bolivia vunnit en. 27 har man förlorat och resten oavgjort. Senast Bolivia mötte Argentina borta var 5 september förra året och då åkte man på hela 7-0. Dessförinnan var det i en vänskapsmatch under förra sommaren då det blev 5-0. Bolivia är tillsammans med Venezuela slagpåse i Sydamerikas VM-kval och jag tror det blir mer av samma nu. Argentina har nyligen vunnit mot de skickliga colombianerna och chilienarna som är flera snäpp bättre än vad Bolivia är. Och de gjorde det på bortaplan. Hemma mot Bolivia ska vara en solklar etta och med Messi och de andra superstjärnorna i randigt i form kan det här bara sluta på ett sätt. Jag spelar Argentina och över 3.5 mål till 2.30 gånger pengarna hos Paddy Power.

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.