Dagens speltips | Ducks mot Oilers | NHL 2014/15
Speltips

Anaheim Ducks mot Edmonton Oilers

Hockey
Spelmarknad:
Ducks - Oilers
Tips:
Ducks -1.5
Odds:
1.95
Spelstopp:
2 April 04.05
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Edmonton har av någon märklig anledning vaknat till liv med ett par omgångar kvar av säsongen och vunnit tre raka matcher. Trots att de har varit heta på slutet så möter de ett lag som är alldeles för bra här. Anaheim jagar Presidents Trophy och jag tror de kör över Edmonton i natt.

Att Anaheim vinner med åtminstone två mål betalar 1.95 och jag skulle säga att det är tillräckligt bra för att vi ska lägga en liten slant på det. Oddset kommer från Betsson och om du inte har något konto kan du få en bonus värd 1000 spänn när du öppnar ditt konto vi tippat.se.

Anaheim Ducks gör en riktigt bra säsong och just nu ser det ut som att de kommer ha bäst facit av alla lag efter ligaspelet och således hemmafördel genom hela slutspelet. Det är framförallt New York Rangers som jagar dom i jakten på Presidents Trophy och det bör vara tillräckligt för att motivera “ankorna” i nattens match. Anaheim är ett komplett lag och om de lägger manken till så ska de köra över Edmonton Oilers som kommer direkt från en bortamatch på hög höjd.

Anaheim tar tag i taktpinnen och vinner med 4 – 1 i natt. Dom ser onekligen taggade ut!

mighty ducks

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.