Dagens speltips | Ducks mot Blackhawks | Stanley Cup
Speltips

Anaheim Ducks mot Chicago Blackhaws

Hockey
Spelmarknad:
Ducks - Blackhawks
Tips:
1
Odds:
2.20
Spelstopp:
20 May 03.05
Spela här!

Just nu är vi inne i en liten baksmälla. Hockey-VM är över, fotbollsligorna är avgjorda, och finalen av Champions League är fortfarande två veckor bort. Som tur är spelas världens bästa hockey på andra sidan pölen och i natt får vi se en riktig toppmatch mellan Anaheim Ducks och Chicago Blackhawks.

Dagens speltips blir att Anaheim Ducks slår Chicago Blackhawks på hemmaplan. Vi får 2.20 på Ducks och det bör vara spelvärt. Oddset kommer från Mobilbet och om du inte har något konto så kan du få en hundring att spela för hos dem. Gör du en insättning så kan du dessutom vara med i utlottningen av en Mini Cooper S.

Anaheim Ducks har varit riktigt bra den här säsongen. Och med nio vinster och en förlust ser det ut som att de har tagit med sig formen in i slutspelet. Anaheim har ett tungt lag som försöker bryta ner sina motståndare genom ett väldigt fysiskt spel. Det här bör passa väldigt bra mot Chicago som har skadeproblem på backsidan. Blackhawks låter sina fyra bästa backar spela väldigt mycket vilket betyder att de får ta emot väldigt mycket stryk från Anaheims tunga forwards.

Tack vare sitt fysiska spel och hemmaplansfördelen så borde Ducks ha en bra vinstchans här.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.