Dagens speltips | Anaheim Ducks mot Chicago Blackhawks | Stanley Cup
Speltips

Anaheim Ducks mot Chicago Blackhawks

Hockey
Spelmarknad:
Ducks - Blackhawks
Tips:
1
Odds:
2.25
Spelstopp:
26 May 03.05
Spela här!

Det är dags för den femte matchen mellan Anaheim och Chicago. Det står 2 – 2 i matcher och den senaste avgjordes drygt 6 minuter in i den andra förlängningsperioden. Som ni ser är det en väldigt jämn matchserie, men ni som har läst mina tidigare inlägg om den här konferensfinalen vet att jag är inne på att de långa matcherna gynnar Anaheim Ducks. Trots att Chicago är det lag som har vunnit de två längsta matcherna så tycker jag att Anaheim har en fördel och måste testa dem till 2.25 gånger pengarna.

Oddset kommer från mobilbet.com och om du inte har något konto kan du få en gratis hundring att spela för. Gör du en insättning kan du dessutom vinna en Mini Cooper S.

Precis som tidigare är jag inne på att Anaheim har ett djupare och tyngre lag som kan hantera de långa matcherna bättre än vad Chicago klarar av. Chicago är elitlag som bör hållas som favoriter mot de flesta lagen i ligan. Men mot Anaheim Ducks borde det straffa sig om man tvingas spela på fyra backar så mycket som Chicago gör just nu. Jag tror inte att de orkar stå emot speciellt mycket längre än såhär.

Dagens speltips blir att Anaheim vinner nattens match.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.