Dagens speltips | Almtuna mot Timrå | Hockeyallsvenskan
Speltips

Almtuna mot Timrå IK

Hockey
Spelmarknad:
Almtuna - Timrå
Tips:
X
Odds:
4.00
Spelstopp:
22 September 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Hockeyallsvenskan tuffar på och kvällen bjuder på en intressant match mellan två ganska jämna lag. Timrå IK åker till Uppsala för att ta sig an Almtuna och jag tror att sannolikheten till att vi får se en fjärde period är väldigt hög.

Nordicbet betalar 4 gånger pengarna på att det är oavgjort efter 60 minuter och jag är tämligen övertygad om att det finns värde i det spelet.

Nordicbet är ett av de bättre bolagen när det kommer till svensk hockey. Öppna ett konto och få 1000 kronor i bonus här!

jontedalen

Timrå IK har ligans yngsta lag med en medelålder på 22.2 år. Trots detta har de börjat ganska bra. De borde ha fått med sig en poäng från premiären mot Leksand och efter det har de plockat fem poäng på tre matcher. De spelar med hög intensitet och har flera spelare som kan bli riktigt bra framöver. Timrå IK kommer inte att slåss om en plats i SHL till nästa säsong men de kommer att ställa till det för många lag den här säsongen.

Almtuna är bra men de är alldeles för stora favoriter här. Det som talar för uppsalalaget är att de har haft väldigt svårt med målskyttet. Det kan låta paradoxalt men rimligtvis bör det komma en reaktion som förbättrar deras skottstatistik ganska snart och det vore fullt rimligt om den kommer idag. Trots detta tycker jag att vi får tillräckligt betalt på oavgjort för att vi ska kunna testa ett litet spel.

Matchen börjar 19.00 och strömmas på CSPORTS. Om ni rattar in sändningen rekommenderar jag att ni håller ett öga på nummer 54 i Timrå. Jonathan Dahlén är bara 17 år men redan nu en tongivande spelare i Timrå.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.