Dagens speltips | Almtuna mot Rögle | Hockeyallsvenskan
Speltips

Almtuna mot Rögle

Hockey
Spelmarknad:
Almtuna - Rögle
Tips:
X
Odds:
4.05
Spelstopp:
25 November 19.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Det är Hockeyallsvenskan, SHL och Champions League på den där förbannade burken i kväll. Fullt upp med andra ord. Dagens speltips hittar vi i Uppsala där Rögle BK är på besök för att ta sig an Almtuna i Metallåtervinning Arena. Det här är två ganska jämnbra lag och vanligtvis hade jag nog gått på hemmalaget här. Nu har Almtuna dock lånat ut en av lagets bästa centrar till Brynäs, vilket gör att jag tror att ängelholmslaget kan ta en poäng.

Vi får 4.05 gånger pengarna på oavgjort och jag blir inte det minsta förvånad om vi får se övertid eller straffar i Uppsala i kväll.

Tittar vi på hur lagen har presterat så här långt in på säsongen så har de varit väldigt jämna. Rögle ligger just en placering och en poäng före Almtuna men skånelaget har spelat en match mer än kvällens motståndare. Tittar vi på hur lagens spel har sett ut så tror jag att vi vet ungefär vart båda lagen står. Det är inte alls omöjligt att de slutar femma respektive sexa och det är inte helt uteslutet att något av lagen spelar i SHL nästa år.

Det här kommer att bli en vädigt jämn match och över fyra gånger insatsen på att det blir oavgjort känns klart intressant.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.