Speltips | Almtuna mot Pantern | Hockeyallsvenskan
Speltips

Almtuna mot Pantern

Ishockey, Hockeyallsvenskan
Spelmarknad:
Almtuna - Pantern
Tips:
X2
Odds:
1.79
Spelstopp:
10 February 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Säsongens överraskningslag från HockeyAllsvenskan reser till Uppsala för bortamatch mot Almtuna. Att hemmalaget är favoriter köper jag till viss del, men bortalaget är långt ifrån chanslösa och här finns det stor chans till en ny ”överraskningsseger”.

Hämta 1000 spänn i bonus hos Nordicbet här!

Pantern kommer till den här matchen med seger mot Timrå senast, då på hemmaplan nere i Malmö medan hemmalaget föll borta mot Västerås med klara 3-0.
Även matchen innan förlorade Almtuna, då på hemmais mot suveräna Mora.
Den gången skrevs segersiffrorna till 5-1 och det gör i sin tur att Almtuna har åtta mål bakåt och endast ett framåt på sina två senaste.

Pantern däremot vann som sagt mot Timrå senast, men matchen innan åkte de på en riktig smäll när de föll med hela 8-1 borta mot BIK Karlskoga.
Pantern både är och var bättre än vad siffrorna från den förlusten vittnar om. Det var en sån match där motståndarna gjorde mål på allt och sånt händer väldigt sällan på den här nivån.

I kväll är det Almtuna som väntar på bortais och ser man till de sju senaste mötena lagen emellan så är Pantern ett lag som onekligen trivs bra mot just Almtuna.

6-1 i matcher för Pantern talar sitt tydliga språk.

Både form och klass talar för gästerna, men jag väljer ändå att spela X2 till generösa 1,79.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.