Speltips | Almtuna IS mot IK Oskarshamn | Hockeyallsvenskan
Speltips

Almtuna IS mot IK Oskarshamn

Hockey
Spelmarknad:
Almtuna - Oskarshamn
Tips:
1
Odds:
1.81
Spelstopp:
14 November 19.00
Spela här!

IK Oskarshamn gästar Almtuna IS i Metallåtergivning Arena i kväll. Vi får 1.81 på hemmalaget och jag tycker att Almtuna bör ha en tillräckligt bra chans för att vi ska testa det oddset. Om du inte har något konto hos Redbet så har du dessutom chansen att vinna en iPhone 6 plus. Läs mer om hur du vinner telefonen genom att klicka på den här länken. Seriöst, klicka på länken nu.

Almtuna har inlett säsongen på ett ganska bra sätt. De ligger på sjundeplatsen just nu, men en seger i kväll skulle flytta upp dem till delad tredjeplats. Almtuna har ett stabilt lag, utan uppenbara stjärnor. Däremot så har de ett flertal spelare som producerar på en jämn nivå. Almtuna spelar på en nivå som de mycket väl kan hålla hela säsongen och i jag skulle inte bli förvånad om de är med och slåss om en av platserna i SHL till nästa säsong.

Oskarshamn har samlat ihop 30 poäng på 22 matcher, vilket får ses som godkänt med Oskarshamn mått mätt. De är inget lag som ska vara med och slåss om en plats i SHL och man skulle kunna visa på statistik som säger att Oskarshamn kommer att ha ett sämre poängsnitt när säsongen summeras än vad de har nu. Hemmalaget har en bra chans och jag tror Almtuna vinner med 4 – 1.

granby

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.