Speltips | Almtuna mot Asplöven | Hockeyallsvenskan
Speltips

Almtuna mot Asplöven

Hockey
Spelmarknad:
Almtuna - Asplöven
Tips:
2
Odds:
3.60
Spelstopp:
16 December 19.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

SHL har gått på juluppehåll men Hockeyallsvenskan rullar på. I kväll så gästar Asplöven Metallåtervinning Arena i Uppsala där de tar sig an Almtuna. Det är två relativt jämnbra lag som ställs mot varandra här och med tanke på skadeläget i Almtuna så vill jag nog ge en liten fördel till Asplöven. Med det i åtanke så känns de 3.60 som vi får på Asplöven ganska lockande. Oddset kommer från Comeon och om du vill öppna ett konto där så klickar du här.

Det är ett skadeskjutet Almtuna som kommer till spel. De saknar 6 ordinarie spelare inklusive duktige målvakten Johan Holmqvist och försvarsgeneralen Fredrik Sonntag. Trots det dystra skadeläget så svarade Almtuna för en bra insats senast då de slog Södertälje på bortaplan. Jag tror dock att den matchen kan ha slitet en hel del på Almtunaspelarna. Det är tungt att spela matcher när man saknar en ordinarie femma. På grund av det här så tror jag att vi får se en liten reaktion från uppsalalaget, vilket Asplöven kommer att kunna utnyttja.

Asplöven går som en jojo i tabellen. De blandar väldigt bra insatser med fullständigt urusla matcher. Det är praktiskt taget omöjligt att veta vilket Asplöven som vi kommer att få se. Känslan är dock att skadeläget i Almtuna öppnar för Asplöven och deras superstjärna, Jacob Lagace.

Spelet blir alltså att Asplöven vinner till fina 3.60. Vill du ha fler speltips kan du besöka spelbloggare.se.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.