Speltips | Almeria mot Real Madrid 12/12 La Liga 2014
Speltips

Almeria mot Real Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Almeria - Real Madrid
Tips:
X 30 min
Odds:
2.10
Spelstopp:
12 December 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att det står X efter 30 minuter i matchen mellan Almeria och Real Madrid till 2.10. Oddset från Ladbrokes.

Almeria är ett gäng som få tror ska göra vidare väsen av sig i La Liga under säsongen. Efter åtta raka ligamatcher utan att vinna så har Almerias belackare fått vatten på sin kvarn. Real Madrid har på motsatt sätt fått till en super-streak med sina 19 vinster på raken. Den streaken kommer bli utökad till 20 matcher ikväll.

Jag tror dock att Amleria har en OK chans att försvara egen kasse. Nollan spricker förr eller senare under matchen när firma Bale, Ronaldo, Rodriguez börjar sätta fart, men jag tänker spela på att Almeria lyckas hålla stånd i 30 minuter. Almeria har inget bra hemmafacit om man räknar poäng, men om man kollar hur mycket mål de släpper in så är det någorlunda tätt. Mot Atletico Madrid åkte man bara på 0-1 i baken, och mot Barcelona blev det 1-2 förlust hemma. Totalt har man 9 insläppta mål på 7 hemmamatcher. Nu kanske Almeria faller ihop som ett korthus ikväll, men jag vågar i alla fall spela en liten slant på att det står oavgjort i matchminut 30. 0-0 är resultatet jag söker men kanske har man till och med lite tur att det står 1-1 ifall Real skickar in en tidig kasse.

Märk också att Almeria har en ny coach efter att Francisco Rodriguez fick kicken. Rodriguez åkte ut med huvudet före när man torskade mot nykomlingarna Eibar med 5-2. Ny coach är Juan Ignacio Martinez som har kontrakt säsongen ut. Om jag vore Juan så skulle jag parkera spelarbussen framför mål ikväll. Jag hoppas i alla fall att han gör det så att mitt spel går in.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.