Speltips | Alexander Gustafsson mot Anthony Johnson UFC
Speltips

Alexander Gustafsson mot Anthony Johnson.

Athletics
Spelmarknad:
Gustafsson - Johnson
Tips:
1
Odds:
1.51
Spelstopp:
25 January 03.00
Spela här!

Spela på Alexander “The Mauler” Gustafsson mot Anthony “Rumble” Johnson i UFC 183. Du får 1.51 gånger pengarna på att Alexander Gustafsson vinner fighten hos Betsafe.

Jag hoppas att du inte har missat ett av årets största svenska idrottsevent står för dörren. Oavsett om du gillar eller ogillar fighting så är det banne mig obligatoriskt att rikta lite fokus på Alexander ”The Mauler” Gustafsson under lördagskvällen. Alexander Gustafsson ska fixa biffen (pun intended) mot Anthony ”Rumble” Johnson. De slåss på Tele2 Arena i Stockholm och det är givetvis UFC Fight Night det handlar om.

alexander_gustafssson_anthony_johnson

Det här kommer bli en bra fight mellan två av de bästa i den här viktklassen. Gustafssons fotarbete, boxning och rörlighet mot Johnsons styrka och förmåga att mala på folk och få in tunga slag. Anthony Johnson är bra på att kontrollera tempo och han gillar att kontra. Han har bra sparkar och kommer sparka mycket mot Gustafsson. Gustafsson å sin sida kommer att försöka använda sin räckvidd och dansa omkring och kamma hem poäng. Han lär gå på nedtagnings-försök och testa Anthony Johnsons uthållighet.

Det är två fighters som har bägge har en bra tid bakom sig. Anthony Johhson har sett fenomenal ut sedan han gick upp till 205 pounds. Alexander Gustafsson slogs mot Jon Jones i en fight som gick till ett omdiskuterat domslut och som nog hade räckt för att knäcka många. Gustafsson led dock inte av någon baksmälla från den matchen vilket han visade när han knockade Jimi Manuwa. Därefter var det klart att han skulle få en re-match mot Jon Jones och en ny titelchans, men efter en knäskada slank den chansen honom ur händerna. Nu måste han igen fighta sig till den där matchen som han vill ha mot Jon Jones och titelchansen som kommer med den.

Alexander Gustafsson är enligt spelbolagen tung favorit här. Men hur bra Alex än må vara så är det bara dumt att räkna bort Anthony Johnson. Jag tror inte att det finns ett jättevärde att spela på Alexander Gustafsson till 1.51 som är det bästa oddset jag hittar just nu, men jag vill ha en slant inne i den här matchen och backar The Mauler med en hundring för lite spänning.

1.51 på Alexander ”The Mauler” Gustafsson mot Anthony ”Rumble” Johnson finner du hos Betsafe.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.