Speltips | AK Bars Kazan mot SKA St.Petersburg | KHL
Speltips

Ak Bars Kazan mot SKA St Petersburg

Hockey
Spelmarknad:
AK Bars Kazan - St Petersburg
Tips:
2
Odds:
2.35
Spelstopp:
13 April 18.30
Spela här!

Finalspelet (Gagarin Cup) pågår för fullt borta i Ryssland och idag är det dags för match nummer två mellan AK Bars Kazan och SKA St Petersburg. Ryska ligan får inte så mycket uppmärksamhet här i Sverige, men det här två klasslag, som hade kört över både Skellefteå och Växjö med 4 – 0 i matcher om de lirade i SHL. St Petersburg vann första matchen enkelt och det ser ut som att deras offensiv är för mycket för AK Bars Kazan.

Mobilbet.com betalar 2.35 på SKA St Petersburg och det borde verkligen vara spelvärt, speciellt med tanke på att Anders Nilsson, som vaktar målet i AK Bars Kazan, såg lite darrig ut i första matchen.

SKA St Petersburg har en fruktansvärt bra offensiv. Med spelare som Ilya Kovaltchuk, Roman Cervenka, Artem Panarin, Patrick Thoresen och Yevgeni Dadonov kan de göra en handfull mål mot vilka motståndare som helst. AK Bars Kazan har också en hel del talang men de är framförallt starka i defensiven, men från vad jag kan förstå är de inte tillräckligt starka för att rå på SKA St Petersburg.

Här har ni lite highlights från första matchen

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.