Dagens speltips | Ajax mot Manchester United | Final Europa League
Speltips

Ajax mot Manchester United

Fotboll, Europa League
Spelmarknad:
Ajax - Man. Utd
Tips:
1X
Odds:
2.02
Spelstopp:
24 May 20:45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är dags för final i Europa League mellan Ajax och Manchester United. Finalen spelas på Friends Arena och vi är lite inne på att Ajax kan skrälla. Vi testar 1X till 2.02 hos Unibet.

Unibet är ett av Sveriges mest populära spelbolag. Om du öppnar ditt konto idag kan du ta del av ett erbjudande där du får 1500 kr att spela med när du sätter in 500 kr.

Ajax har gjort en bra säsong. De slutade tvåa i ligan, en poäng bakom Feyenoord, och nu ska de spela final i Europa League. De slog ut Lyon i semifinalen och de kommer till spel med ett intressant lag och med tanke på de skadebekymmer som finns i Manchester tror vi att de kan skrälla.

United kommer till spel utan många tongivande spelare och de har varit väldigt upp och ner den här säsongen. Det är fullt möjligt att de kör över Ajax här men jag tror inte oddsen reflekterar den faktiska sannolikheten speciellt bra. Jag skulle vilja ge Manchester United ungefär 40 % vinstchans under ordinarie tid vilket gör 2.02 på 1X till ett väldigt bra odds.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.