Speltips | Ajax mot Barcelona Champions League 5/11 2014
Speltips

Ajax mot Barcelona

Fotboll
Spelmarknad:
Ajax - Barca
Tips:
Hemma + 1,5 AH
Odds:
1.97
Spelstopp:
5 November 20.45
Spela här!

Spelar handikappspelet hemma + 1,5 (Asian Handicap) i matchen mellan Ajax och Barcelona. Barca är skakigt efter två raka förluster. Ajax +1,5 AH till oddset 1.97 hittar du hos Redbet.

Barca kan säkra avancemang om de vinner mot Ajax ikväll i Amsterdam. Förra mötet på Camp Nou för två veckor sedan vann katalanerna med 3-1. Men mycket har hänt på två veckor. Inför det mötet hade man sju vinster och en oavgjord med 22-0 i målskillnad i ligaspelet. Sedan kom förlusten mot Real Madrid där man inte hade mycket att sätta emot marängerna som varit väldigt mycket piggare. Att förlora mot Real Madrid är ingen skam, men att följa upp det med en hemmaförlust mot Celta Vigo är en större deal. Det är två matcher och det är två förluster. Ändå dundrar sportjournalister till med ord som kris och flaggar för ännu en misslyckad säsong. Två matcher är ingenting, men jag tror att Ajax ändå har bra chanser att knipa en poäng mot Barcelona som enligt mig är alldeles för tunga favoriter mot holländarna.

Suarez gjorde fotbollscomeback mot Real Madrid och spelade även mot Celta Vigo. Neymar, Messi och Suarez som anfallsvapen är vansinnigt skrämmande. Men som vi alla vet är det inte så lätt att komponera superbyggen, särskilt i offensiven när många gubbar kallar på samma boll. Jag tror som många andra att det kan bli världens bästa anfall. Men de har en del kvar att jobba på. Kopplingen mellan mittfält och anfall är inte tillräckligt bra. Barcelona saknar Andres Iniesta och Jeremy Mathieu till kvällens kamp vilket gör det ännu sämre. Lägg till Pique som inte sett bra ut den senaste tiden.

Suarez som har ett förflutet i Ajax (2007-2011) innan transfern till Liverpool gjorde väldigt mycket mål under sin sejour där. På 110 framträdanden gjorde han 81 mål för Ajax. Man kan undra hur mottagandet kommer att bli för deras gamla stjärna.

Ajax behöver en seger mycket mer än vad Barcelona behöver den. Fansen vill också se att de gör en bra CL-turnering. De är redan bortskämda med att vinna ligan varje år.

Ajax hemmastatistik den här säsongen är fyra vinster, två oavgjorda (varav en mot Paris Saint-Germain) och en förlust (mot PSV Eindhoven). Inte helt tokigt med andra ord. I kväll har man också fullt lag borträknat dansken Viktor Fischer.

Jag tror helt enkelt att Ajax har en bra chans ikväll. Oavgjort till 5.40 hos Redbet är spelvärt. Jag kör dock Ajax +1,5 Asian Handicap till 1.97 hos Redbet.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.