Dagens speltips | AIK mot TIngsryd | Hockeyallsvenska Finalen
Speltips

AIK mot Tingsryd

Hockey, Hockeyallsvenska Finalen
Spelmarknad:
AIK - Tingsryd
Tips:
X2
Odds:
1.92
Spelstopp:
3 March 19:00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

AIK och Tingsryd spelar någon typ av förkval om ett direktplats till SHL-kvalet. Smålänningarna vann första matchen och med tanke på oddsen måste jag plocka dem igen. X2 betalar 1.92 hos 24hbet.com och jag testar.

Hämta en bonus värd 1100 kr hos 24hbet.com här!

Vi kan börja genom att konstatera att Hockeyallsvenskans upplägg med två eller tre olika kval är oerhört krångligt och rent ut sagt fånigt. AIK och Tingsryd har någon intern uppgörelse där vinnaren går direkt till SHL-kvalet medan torsken får lov att kvala mot de sex lag som gör upp i slutspelsserien. Tingsryd gv sig själva ett väldigt bra utgångsläge genom att vinna första matchen med 3 – 0 efter att Emil Forslund gjort ett av säsongens läckraste mål i numerärt underläge.

Tingsryd var nykomlingar i Hockeyallsvenskan den här säsongen och det är bara att lyfta på hatten för det fantastiska spel de har visat upp. De har två målvakter som har spikat igen totalt hela säsongen samtidigt som deras importspelare har levererat på ett bra sätt.

AIK har bättre spets än Tingsryd i spelare som Robin Kovacs och Malte Strömwall, men tittar vi på hur lagen har spelat gillar jag Tingsryds chanser i den Hockeyallsvenska Finalen. Jag tror att Tingsryd pressar sig till en vinst eller övertid här tillräckligt ofta för att vi ska kunna testa dem till 1.92.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.