Speltips | AIK mot Södertälje SK | Hockeyallsvenskan
Speltips

AIK mot Södertälje

Hockey
Spelmarknad:
AIK - SSK
Tips:
2
Odds:
2.80
Spelstopp:
1 December 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är två före detta storklubbar som drabbar samman på hovet i kväll när Södertälje Sportklubb kommer på besök. AIK gjorde lite förändringar bakom bänken och lät Peter Nordström och Michael Nylander ta över rodret. Sedan dess har de tagit poäng i samtliga matcher och de har fyra raka trepoängare. Att ett lag får en kortsiktig uppgång efter ett tränarbyte är inte alls ovanligt, men det brukar också komma en liten reaktion efter ett par matcher. Personligen har jag svårt att se hur AIK ska kunna ta fem raka segrar. De är inte tillräckligt bra för det.

Jag tar ställning här och lirar tvåan till 2.80. Även om SSK har det tungt så rörde dom rejält i grytan förra veckan och jag kan mycket väl se ett uppsving för dom. Oddset kommer från Unibet och ni ryggar här.

En stor anledning till att jag tror på en uppryckning för SSK den kommande tiden är att deras målvaktsspel har varit orimligt dåligt. De har räddat mindre än 89 % av skotten. Den här siffran kommer att stiga och bör landa strax över 90 % innan säsongen är slut. Allt annat vore orimligt. SSK har en alldeles för bra trupp för att de ska hålla på och släppa in varenda skott resten av säsongen. AIK tar ett steg tillbaka efter att ha tagit fem raka steg framåt och SSK utnyttjar situationen.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.