Speltips | AIK mot Linköping | Riksserien
Speltips

AIK mot Linköping

Hockey
Spelmarknad:
AIK - Linköping
Tips:
2
Odds:
1.67
Spelstopp:
14 September 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Hockeysäsongen har dragit igång på riktigt och idag bjuder Nordicbet på ett riktigt bra odds från Riksserien. AIK och Linköping drabbar samman på Ulriksdals IP och vi tror att bortalaget har en väldigt bra chans på alla tre poäng.

Spela på Riksserien hos Nordicbet med en bonus värd 1000 kronor. Öppna konto här!

Linköping har haft Sveriges bästa damlag i ett par säsonger nu och mycket talar för att de kommer ta sitt tredje raka guld den här säsongen. De slog hårdsatsande Djurgården med 5 – 1 i premiären och ikväll väntar förra säsongens finalmotståndare AIK. Det är en av säsongens tuffaste matcher för Linköping men jag tror inte att det betyder speciellt mycket. Linköping har världens bästa målvakt i Florence Schelling, anfallskraft i form av Denise Altmann och Pernilla Winberg samt några av ligans bästa backar i Ingrid Morset, Emilia Ramboldt och Emma Holmbom.

AIK är en finalkandidat även i år och jag tror inte att det räcker med att ställa ut skridskorna för Linköping men med tanke på oddset tycker jag att vi måste testa Linköping i kväll. Nordicbet betalar 1.67 vilket betyder att de behöver ha  ungefär 60 % vinstchans för att det ska vara ett bra spel. Ser vi till de senaste säsongerna och kvalitén på spelartruppen tycker jag inte att de har mindre än 70 % m0t något annat lag i ligan.

Matchen börjar 19:00 och om ni vill se den surfar ni in på Live Arena.

 

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.