Dagens speltips | AIK mot Almtuna | Hockeyallsvenskan
Speltips

AIK mot Almtuna

Hockey
Spelmarknad:
AIK - Almtuna
Tips:
2 ML
Odds:
2.80
Spelstopp:
16 September 19.00
Spela här!

Dagens speltips hittar vi Hockeyalsvenskan. Almtuna åker de dryga sex milen till Stockholm för att möta AIK och jag tror att uppsalalaget har en ganska bra chans. AIK, som blev degraderade från SHL förra säsongen, har haft en tuff inledning på sin sejour i Hockeyallsvenskan. Deras två inledande matcher har resulterat i en poäng. De som såg AIK i SHL förra säsongen kan inte vara speciellt överraskade. De var ett bedrövligt hockeylag och de har av förklariga skäl inte blivit bättre sedan de degraderades.

Även Almtuna har en poäng efter sina två matcher, men det är väl ganska planenligt för uppsalalaget. Almtuna har ett intressant lag med spelare  Johan Holmqvist i målet, Patrik Norén på backen och Martin Janhols framåt. De bör kunna vara med och slåss om platserna i kvalserien och de bör ha en bra chans mot AIK. AIK är alldeles för stora favoriter om du frågar mig och jag skulle säga att lagen vinner den här matchen varannan gång. Med det i åtanke spelar jag gladeligen Almtuna inklusive övertid och eventuella straffar till 2.80. Ta rygg här.

En annan anledning till att Altuma bör ha en bra chans är hur deras puckinnehav har sett ut jämfört med AIK:s i de inledande matcherna. Tittar man på tiden som AIK har spenderat i egen zon och hur stor del av matcherna som de har haft pucken ser man att de har varit ganska dåliga i sina inledande matcher. Fast den stora frågan här är ju varför den här statistiken finns tillgänglig för Hockeyallsvenskan men inte SHL. Skärpning SHL och Swehockey.statsaikalmtuna

Oddset kommer från Redbet som är ett intressant spelbolag. De har många schyssta odds och många roliga tävlingar. Öppna ditt konto hos Redbet i dag så får du en schysst bonus på dina tre första insättningar. Klicka på bannern nedan för att öppna ditt konto och få dina bonusar.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.