Dagens Speltips | AFC United mot J-Södra | Superettan
Speltips

AFC United mot Jönköpings Södra

Fotboll
Spelmarknad:
AFC United - J-Södra
Tips:
2
Odds:
1.80
Spelstopp:
24 July 16.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Jönköpings Södra lämnar vackra Stadsparksvallen och sätter sig på bussen norrut för att hämta tre poäng mot AFC United. J-Södra är ligans bästa lag och avancemanget till Allsvenskan är väldigt nära. Södra har fått blodvittring och det är bara tre poäng som gäller från och med nu när de möter lag som AFC United.

Unibet betalar 1.80 gånger insatsen på J-södra och med tanke på att resterande bolag ligger runt 1.70 är det värt ganska mycket att flytta degen till unibet.com. Har du inget konto så kan du öppna ett via länken och få 1000 spänn extra att spela för.

AFC United är inget vidare. De har tagit elva poäng på åtta hemmamatcher och de ska inte ha speciellt mycket att säga till om i den här matchen De saknar dessutom målvakten Josh Wicks och duktiga poängspelaren Chidi Omeje som är avstängda. J-Södra bör kontrollera matchen trots bortaplan och de borde ha 60 – 65 % på alla tre poäng om mina formler stämmer. För att 1.80 ska vara ett bra spel behöver Södra 55 %  vinstchans och känslan är att vi är på rätt sida med ganska god marginal. De har en riktigt bra form och slog Ljungskile senast och truppen verkar harmoniskt efter det lilla uppehållet. Det verkar även som att de är väl medvetna om de måste fokusera på varje uppgift trots att de har ett bra läge för avancemang. Såhär kommenterade Jimmy Thelin, huvudtränare, lagets chanser till avancemang. Har hela laget den här mentaliteten har J-södra en kul höst att se fram emot.

– “Springer du ett marathon och jag säger efter halva loppet att du har vunnit, då tycker du nog att jag är dum i huvudet. Det spelar ingen roll vad andra säger, om det är toppstrid eller inte. Nu fokuserar vi på Athletic borta.”

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.