Adam Pinthorp | La Liga Vecka 8 | Speltips och tankar
Speltips

Adam Pinthorp inför La Liga Vecka 8

Fotboll, Spanien
Spelmarknad:
La Liga
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
28 February 22.00
Spela här!

Spanienexperten Adam Pinthorp är tillbaka med sina tankar inför helgens omgång av La Liga. Som vanligt kommer oddsen från betsafe.com där du kan få en tusenlapp extra att spela för.

Eibar mot Las Palmas
Eibar: 1.75
Oavgjort: 3.60
Las Palmas: 4.80

Kommentar: Sensationen Eibar föll förvisso mot Celta Vigo senast, men fortsätter visa sig från en fartfylld och frejdig sida. Hemma på Ipurúa ska Eibar, med Borja Bastón i spetsen, vinna den här matchen sju gånger av tio.

Spel: Eibar.

Real Madrid mot Atlético Madrid
R.Madrid: 1.75
Oavgjort: 3.60
Atlético: 4.70

diego simeoneKommentar: Helgens match i Spanien utan vidare konkurrens. Storderby på Santiago Bernabéu – en arena där “lillebror” Atleti haft ett övertag de senaste åren. Det slutade 1-1 på Vicente Calderón mellan lagen i höstas efter att Luciano Vietto hoppat in och kvitterat på slutet. Matchbilden lär se ut som vi vant oss vid – Real Madrid för spelet och ett kompakt försvarande Atlético försöker sätta in den höga pressen för att störa Real på egen planhalva. Pressen är fullt på Real Madrid i den här matchen. Hemmaspelet har sett enastående ut under Zinedine Zidane – men det här blir ett test som hete duge. Jag tror det blir väldigt jämnt. Oavgjort, eller uddamålsseger åt något håll.

Spel: Oavgjort.

Real Sociedad mot Málaga

Real Sociedad: 2.25
Oavgjort: 3.20
Málaga: 3.40

Kommentar: Det är snudd på löjligt fina odds på Real Sociedad – ett av ligans absolut formstarkaste lag – inför den här matchen. Dessutom kommer La Real till fight med derbyseger mot Athletic från förra helgen. Det blir en viktoria i den här matchen också.

Spel: Real Sociedad.

Få 1000 kr att spela på La Liga för hos Betsafe här!

Villarreal mot Levante
Villarreal: 1.65
Oavgjort: 3.60
Levante: 5.50

Kommentar: Det här är givetvis en match där Villarreal är storfavorit och bör vinna sju dagar i veckan. Men fotboll är inte alltid så logiskt så att det avgörs på pappret. Villarreal har slitna ben efter tufft dubbelmöte i Europa League mot Napoli och svårt schema i ligan. Det här är en match det kommer roteras friskt bland spelare till – och ett pånyttfött Levante som imponerade förra omgången kan verkligen skrälla här. Villarreal favorit – men jag höjer ett varningens finger. 

Spel: Oavgjort.

Barcelona mot Sevilla
Barcelona: 1.17
Oavgjort: 8.00
Sevilla: 14.50

suarezKommentar: Barcelona. Hemmaplan. Los tres amigos. Inte ens ett starkt Sevilla-lag kan stoppa det i nuläget – även om man lyckades hemma på Ramón Sánchez Pizjuán i höstas. Barça självklar favorit att ta hem det här med ett par bollar.

Spel: Barcelona.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.