8 lag kvar - vilket vinner VM? -
Speltips

8 lag kvar – vilket vinner VM?

Fotboll
Spelmarknad:
8 lag kvar - vilket vinner VM?
Tips:
******
Odds:
7.25
Spelstopp:
6 July 16.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Sverige är bland det åtta bästa i VM. Det är fanemig inte dåligt! Och med tanke hur skrälligt det varit i turneringen så finns det såklart möjlighet att ta sig ännu längre. Men vilket lag tar hem det hela?

 

 

Jag kan tänka mig att de som håller på något av lagen till höger i slutspelsträdet lätt drömmer sig bort till en finalplats. För visst kan vilket som helst av lagen ta sig dit – och visst kan SVERIGE också göra det. England blir förstås inte lätt, men omöjligt är det definitivt inte.

Ryssarna verkar inte förstå hur dåliga de ska vara EGENTLIGEN. Och de kommer nog ge kroaterna en ordentlig match, men jag tror ändå att Modric och grabbarna grejar det där tillslut. Så, Sverige-Kroatien i en semifinal kanske? 😉

På andra sidan trädet är det två riktigt heta kvartsfinaler. Och öppet där också. Dock kan det vara så att Cavani missar för Uruguay, vilket vore ett gigantiskt avbräck. Jag ser Frankrike med Mbappe i högform som favorit att gå vidare. Belgien gick efter mycket om och men vidare till kvarten efter en mirakelvändning mot Japan. Man visade då hur vass man är på kontringar – och omställningar kommer man att få chansen till mot ett alltid högt spelande Brasilien.

3.75 (unibet) på Brasilien som världsmästare känns deppigt. Högst odds är det på Sverige (26.00 x pengarna). Uruguay till 17.00 x pengarna är lite väl högt om Cavani blir hel.

Det är ett skrälligt VM så varför inte testa ett skrälligt odds. Kroatien världsmästare till 7.25. 🙂 Kolla in samtliga odds här.

 

Dåligt spelutbud emellan VM-matcherna. Då vinner jag 84 millar på Lotto istället. Spela det här.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.