Speltips Premier League

Premier League har fortfarande en stor plats i många svenska hjärtan. Här få ni de bästa bonusarna och speltipsen för betting på den engelska högstaligan.

“Vi är stolta över att samarbeta med Tippat.se"
Martin, Mobilbet
“Tippats lista över sveriges bästa spelbolag är alltid en god vän när jag letar efter de bästa oddsen och bonusarna” /Janne, Västerås

Även om Premier League har tappat i kvalité de senaste åren är det fortfarande den mest populära fotbollsligan i de svenska stugorna. Traditionen med att bänka sig med sin stryktipslapp på lördagarna är fortfarande stor och Liverpool har antagligen fler supportrar i Sverige än vad någon av de allsvenska klubbarna hör. Ligans popularitet gör att det är den ligan med högst omsättning bland spelbolagen. Varje vecka har vi tusentals olika marknader från Premier League som vi kan placera våra pengar på. I den här artikeln kommer vi bjuda på våra bästa speltips och lite annan matnyttig information som är bra att ha i bakhuvudet innan du spelar på Premier League.

  1. Jämför spelbolagen noga

I en tidigare artikel skrev vi om betting på eSport. Ska du spela på eSport finns det egentligen bara ett fullgott alternativ bland spelbolagen. Tittar vi på Premier League är situationen annorlunda. Varje spelbolag lägger ner stora resurser på att erbjuda många spelmöjligheter med fördelaktiga odds. Se till att öppna konton på flera spelbolag som erbjuder direkta och gratis insättningsalternativ så du kan dra nytta av de högsta oddsen och bästa betting bonusarna.

  1. Tänk på hemmafördelen

Att lag har en hemmafördel är ingen gammal skröna. Sedan säsongen 2012/13 tar hemmalagen i snitt 0,46 fler poäng per match jämfört med bortalagen. De bästa hemmalagen tar i snitt 2.56 poäng per match medan de bästa bortalagen bara tar 2.03 poäng per match. De sämsta hemmalagen tar i snitt 0.77 poäng per match medan de sämsta bortalagen får nöja sig med 0.33 poäng per match.

Premier League poängsnitt

  1. Titta på överspel

De flesta spelbolag erbjuder möjligheten på att spela på huruvida det blir fler än 2.5 mål i en match. Matcher i Premier League tenderar att ligga över det snittet. De tre senaste säsonger har det gjorts 3 eller fler mål i drygt 52 % av de spelade matcherna. Vi säger naturligtvis inte att du ska spela blint överspel. Men det tenderar att bli en hel del mål i Premier League. Bilden illustrerar gjorda mål i Premier League sedan säsongen 2012/13.

Målsnitt Premier League

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.