Speltips eSport

Här hittar du de bästa spelbolagen och speltipsen för betting på eSport!

“Vi är stolta över att samarbeta med Tippat.se"
Martin, Mobilbet
“Tippats lista över sveriges bästa spelbolag är alltid en god vän när jag letar efter de bästa oddsen och bonusarna” /Janne, Västerås

När vi säger betting tänker de flesta på antingen fotboll, hockey eller kanske tennis. Nu är det dock nya tider och den hetaste sporten i dagsläget är eSport.

eSport är en av de största sporterna i världen och de största turneringar drar enorma tittarsiffror. Med tanke på sportens nuvarande tillväxt är det naturligt att de tar en större plats bland spelbolagen och enligt våra bedömningar är det bara en tidsfråga innan omsättningen på eSport är en av de viktigaste för spelbolagen.

I den här artikeln kommer vi gå igenom våra bästa speltips för betting på eSport.

  1. Håll dig till grunderna

Även om eSport skiljer sig från traditionella idrotter är grunderna för betting desamma. Din uppgift som spelare är identifiera odds som är bättre än vad den faktiska sannolikheten är. Det spelar ingen roll om du satsar på fotboll, hockey, tennis eller eSport. Grundprincipen för bra spel är alltid likadan.

  1. Välj rätt spelbolag

Spelar du på traditionella sporter är valet av spelbolag ganska svårt. Det är hela anledningen till att vi skapade tippat.se. Vi vill göra Sveriges bästa guide till spel på nätet för att underlätta valet av spelbolag för dig. När det kommer till betting på eSport är valet väldigt enkelt. Betspawn är det enda spelbolaget som enbart fokuserar på eSport och ett konto hos dem är en självklarhet för alla som vill spela på eSport. Här kan du läsa hela vår recension av Betspawn.

  1. Titta på inbördes möten

Vi har bilden av att inbördes möten är av större vikt inom eSport än mer traditionella idrotter. Anledningen är helt enkelt att det fortfarande är en relativt liten community och olka spelstilar passar olika lag.

Vilka grenar finns det inom eSport?

Rent teoretiskt kan du spela på alla dataspel som det arrangeras turneringar eller ligor för. Det finns dock ett par spel som verkligen sticker ut med stora turneringar, höga tittarsiffror och enorma prissummor. Dessa är av naturlig anledning även de mest populära grenarna hos spelbolagen. Dessa är:

– Counter-Strike: GO
– DOTA 2
– League of Legends

Andra lite mindre grenar inkluderar Hearthstone, Overwatch och Starcraft 2.

Precis som inom traditionella idrotter erbjuder varje marknad flera olika spelalternativ. Du kan exempelvis spelare på vinnare, asiatiska handikapp, eller antalet omgångar som behövs för att bestämma en vinnare.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.