Dubbla din första insättning hos Sverigeautomaten här!
Bolag
Sverigeautomaten
Webbplats
Grundat
2008
Produkter
Casino
Licens
Malta
Svensk support
Ja, via e-post, live chat och telefon

Populära spel hos Sverigeautomaten

spinata-grande-thumb neon-staxx-thumb fruit-case-thumb

Sätt in pengar hos Sverigeautomaten

Sverigeautomaten insättningSverigeautomaten har ett av de allra bästa utbuden av insättningsalternativ för sina spelare. De alternativ som finns hos Sverigeautomaten är:

  • Trustly tillåter dig att göra direkta banköverföringar mellan olika banker.
  • Kortinsättningar via Mastercard och VISA.
  • Entropay erbjuder virtuella kortbetalningar via både Mastercard och VISA. Utmärkt om du vill ha separata kort beroende på om du handlar online eller ”offline”.
  • Neteller och Skrill är e-plånböcker som erbjuder direkta onlinetransaktioner mellan olika webbplatser.
  • Paysafecard är en kontantkortslösning som gör att du kan sätta in kontanter hos Sverigeautomaten.

Det här är ett riktigt bra utbud och alla metoder är helt avgiftsfria. Högsta betyg för de betalningsalternativ Sverigeautomaten erbjuder.

Ta ut pengar från Sverigeautomaten

När det är dags att ta ut dina vinster från Sverigeautomaten kan du använda fyra olika metoder. Du kan ta ut pengar via Trustly, direkt till ditt VISA-kort eller till ditt konto hos Skrill eller Neteller.

Tänk på att du måste ta ut dina pengar via samma metod som du använt vid insättningar.

Sverigeautomaten strävar efter att skicka iväg alla begärda uttag inom 24 timmar från det att de har blivit efterfrågade. Hur lång tid det tar innan pengarna når ditt konto beror på vilken metod du har använt men det dröjer sällan mer än en dag eller två.

Sverigeautomaten kundtjänst

Sverigeautomaten supportSverigeautomaten har branschens bästa kundtjänst. De har öppet dygnet runt och du kan kontakta dem via live chat, e-post eller telefon och det finns alltid svensk personal tillgänglig. Hos Sverigeautomaten får du alltid snabba och hjälpsamma svar när du kontaktar dem och vi kan inte göra något annat än att lyfta på hatten.

Sverigeautomaten licens

Sverigeautomaten drivs av betssongruppen och är licensierat av MGA (Malta Gaming Authority). Det här betyder att dina vinster är skattefria och att alla de uppgifter du delar med dem behandlas med största respekt för din personliga integritet. Det innebär även att de alltid måste hålla spelarnas pengar helt separat från de pengarna som används till företagets omkostnader.

Här hittar du världens bästa spelautomater.
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.