Prova Fantasy Betting med FSport idag!
Bolag
Fsport
Webbplats
Grundat
2017
Produkter
Daily Fantasy
Licens
Malta
Svensk support
Ja

FSport är ett nytt spelbolag som erbjuder en ny variant av Fantasy Betting.

Sätt in pengar hos FSport

FSport erbjuder tre olika insättningsalternativ. Du kan sätta in pengar på följande vis:

Kortinsättningar via Mastercard och Visa
Kortinsättningar administrerade via Zimpler
Banköverföringar via Trustly

Av dessa tre föredrar vi Trustly. Trustly är en betalningslösning som möjliggör direkta banköverföringar som godkänns med mobilt bank-id.

Ta ut pengar från FSport

Vår erfarenhet säger att FSport hanterar uttag på ett bra sätt. De satsar hårt på att bygga en spelarvänlig produkt och då är det viktigt att behandla uttag på ett snabbt sätt. Om du gör dina insättningar via Trustly kommer uttag skickas extra snabbt.

FSport kundtjänst

Om du behöver hjälp med ditt konto vänder du dig till kundtjänsten hos FSport. De finns tillgängliga via livechat under vissa tider. Skulle de inte vara tillgängliga när du söker dem så lämnar du ett meddelande. FSport kommer att återkomma så fort som möjligt.

De gånger vi har varit i kontakt med dem har vi fått snabba och konkreta svar.

FSport licens

FSport drivs av Predictgames LTD. De är licensierade av den maltesiska lotterimyndigheten.

FSport Bonus

När du öppnar ditt konto hos FSport via länken på tippat.se får du sju turneringsbiljetter. Biljetterna är värda €10 sammanlagt och ger dig chansen att prova deras produkt utan att göra någon insättning.

FSport Daily Fantasy

FSport har ingen traditionell oddsavdelning. FSport erbjuder istället fantasyturneringar. I dagsläget finns det turneringar för fotboll och aktier. Vi räknar dock med att det kommer dyka fler sporter på FSport inom en snar framtid.

Fantasyturneringar handlar om att lista ut hur spelare kommer att prestera i utvalda matcher. När du blir medlem hos FSport har du ett stort antal turneringar att välja mellan. Turneringarna sträcker sig generellt över en riktig fotbollsmatch eller över en omgång i någon av de stora ligorna. Ditt mål är att plocka ut de spelare som presterar bäst. I varje turnering spelar du mot andra spelare som väljer spelare från samma pool.

Den som plockar ut det lag som samlar mest poäng vinner.

Turneringarna fungerar på samma sätt som pokerturneringar. De har ett förutbestämt inköp som vinnarna delar på. Din återbetalning beror på hur stort inköpet är, hur många som är med och spelar och vilket turneringsformat du har valt.
Det som skiljer FSport från andra fantasyspel som exempelvis Aftonbladet Manager är att varje turnering är snabbt avklarad. Det betyder att du undviker problemen med att vara snabbt avsågad i en säsongslång liga.

Om du är osäker på hur FSport fungerar kan du ta en titt på videon nedan. Den är på engelska men den förklarar grunderna kring FSport på ett bra sätt.

Prova Daily Fantasy hos FSport
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.